skip to Main Content
SJEĆANJA NA VJEČNOST 2021

„Video serijal “Sjećanja na vječnost” provodi se u sklopu projekta RE-GENERACIJA, u kojemu se naši stari, bake i djedovi prisjećaju trenutaka i postignuća iz mladosti, a na zabavan i opušten način dijele svoja iskustva i savjete s mlađim generacijama. U drugoj fazi kampanje imamo dodatnu aktivnost u kojoj smo zavirili iza kulisa snimanja videa kako bismo gledateljima dodatno približili priče o odrastanju, školovanju, upornosti u ostvarivanju životnih ciljeva i dijeljenju iskustva naših protagonista“, pojašnjavaju Andreja Rukavina, voditeljica projekta i Tomislav Goleš Babić, kreativni producent.

U drugom krugu video isječaka, gledamo i slučamo zanimljive priče Dafinke Večerine, uspješne odvjetnice, scenografa Zvonka Sarića, geodeta Bolte Čivraga, poduzetnika Mire Čolje i novinarke Jasne Pešak.

Projektom se želi odati priznanje generaciji koja je mladima puno toga omogućila i prenijela neprocjenjivo znanje i savjete. Sjetite se danas svojih baka, djedova i usamljenih susjeda i pokušajte odvojiti svoje slobodno vrijeme za druženje i razgovor s njima – budite solidarni!

RE-generacija (Revitalizacija kvalitete života starijih osoba) trogodišnji je program kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.