skip to Main Content
Poziv na digitalno druženje
Grupa za digitalno druženje 65+

 

Drage i dragi 65+ godišnjaci,

CKD nastavlja s radom digitalne grupe samopomoći. Grupe samopomoći služe svima nama da se međusobno pomažemo, družimo, razmjenjujemo važne i manje važne informacije, razgovaramo o problemima koje svakodnevno susrećemo, ali razgovaramo i o malim i velikim zadovoljstvima i srećama. Možete u njih ulaziti i izlaziti, ne morate biti na svakom sastanku..

Grupe samopomoći razlikuju se od digitalnih tečajeva. Nema plana rada koji je unaprijed zadan, same određujemo o čemu ćemo razgovarati  na idućem sastanku. Do sada smo razgovarale o zdravstvenom sustavu, blagdanskim depresijama, postblagdanskim planiranjima, diskriminaciji starijih, kako smo se zabavljale u mladosti, o osobama koje su oblikovale naše živote. Teme su nepresušne i članice i članovi grupe sami ih oblikuju.

Naši razgovori i druženja se ne snimaju i ne postoji opasnost da se nenadano pojave negdje na internetu. Ako se želite družiti sa zanimljivim i mudrim osobama iz cijele Hrvatske pridružite nam se na ZOOM-u. Grupe se održavaju svaki drugi utorak od 16.30 do 18.00. Za pridruživanje grupi  potrebno je popuniti obrazac na sljedećem linku:

https://forms.gle/PzpggruPdU6oUtR99

Nakon vaše prijave, poslat ćemo vam link i upute kako se prijaviti na ZOOM kako biste mogli sudjelovati na prvom sljedećem sastanku. Ako vam je prehladno ili prevruće da izađete van, ako ste teže pokretni, i dalje se možete družiti s nama.

Nadam se da se vidimo na našoj digitalnoj grupi.

Martina Belić